معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز واکسیناسیون برای مشاغل سخت از اول مردادماه | ورود کوو ایران برکت به سبد واکسیناسیون سراسری

  • کد خبر: ۷۱۳۴۳
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۵
آغاز واکسیناسیون برای مشاغل سخت از اول مردادماه | ورود کوو ایران برکت به سبد واکسیناسیون سراسری
رییس شبکه بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: واکسن ایرانی برکت نیز بزودی با حجم انبوه وارد چرخه سبد واکسن جمهوری اسلامی ایران قرار خواهد شد تا همه افراد در برابر بیماری کرونا واکسینه شوند.
به گزارش شهرآرانیوز، جعفر صادق تبریزی روز یکشنبه افزود: مراقب سلامت یا بهورز مراکز بهداشتی با افراد بالای ۷۰ سال که مرحله اول واکسن علیه کرونا را تزریق کرده اند و جاماندگان این گروه سنی برای تزریق واکسن تماس می‌گیرند، از مردم می‌خواهیم بدون اطلاع به مراکز بهداشتی مراجعه حضوری نداشته باشند.

وی اظهار داشت: یک میلیون دوز واکسن علیه کرونا هفته گذشته وارد کشور شده و تا پایان هفته یک میلیون دوز نیز وارد می‌شود و جای نگرانی نیست افراد با آسایش خاطر واکسن خواهند زد، همچنین هر فردی که در مرحله اول هر نوع واکسنی تزریق کرده باشد، همان نوع را نیز در مرحله دوم دریافت می‌کند.

تبریزی ادامه داد: سیاست نظام سلامت کشور آن است که افراد یک نوع واکسن را در مراحل اول و دوم تزریق کنند در حالیکه کشور‌های دیگر چنین نیست و از انواع مختلف واکسن علیه کرونا در ۲ مرحله استفاده می‌کنند که عارضه چندانی نیز ندارد.

این مقام مسوول در وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: مردم نگران تزریق واکسن علیه کرونا نباشند و بیماران خاص نیز تعدادی از آن‌ها این واکسن را دریافت کرده اند و برخی دیگر تا پایان تیرماه آن را تزریق می‌کنند.

آغاز واکسیناسیون برای مشاغل سخت مانند خبرنگاران از اول مردادماه

به گفته تبریزی، برای گروه‌های مشاغل سخت مانند خبرنگاران نیز از اول مردادماه واکسیناسیون علیه کرونا آغاز می‌شود و نحوه ثبت نام آن‌ها نیز بزودی اعلام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: واکسن ایرانی برکت نیز بزودی با حجم انبوه وارد چرخه سبد واکسن جمهوری اسلامی ایران قرار خواهد گرفت تا همه افراد در برابر بیماری کرونا واکسینه شوند.

به گفته وزارت بهداشت، تا کنون ۴ میلیون و ۳۷۴ هزار و ۷۲۹ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۹۰۶هزار و ۵۴۶ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۵ میلیون و ۲۸۱ هزار و ۲۷۵ دوز رسیده است.

طی روز‌های اخیر برخی شهروندان که پس از تزریق دوز اول واکسن کرونا، تزریق دوز دوم آن‌ها به تاخیر افتاده، پرسش‌های را در این خصوص مطرح کرده بودند.

هفته گذشته یک میلیون دوز واکس کرونا وارد کشور شد و به گفته مقامات هلال احمر قرار است یک میلیون دوز دیگر نیز به کشور برسد.

از ابتدای شیوع ویروس کرونا در ایرنا (اسفند ۹۸) تا کنون ۸۲ هزار و ۸۵۴ نفر از هموطنان جان خود را از دست داده اند.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->